Monday, July 19, 2010

Empat Bulan..


Last week... we went for our monthly check up. Alhamdulillah... dah dengar bunyi dengupan jantung. Kepala dah menggeleng-geleng... tak sorok muka... gender? Menghormati keputusan En Suami utk membiarkan jantina itu menjadi rahsia... katanya, biar bila keluar nnt ooo "it's a boy / it's a girl"... suka hati lah en suami... it doesn't matter as long as the baby is healthy kan sayang....

This month... entah kenapa x sabar2 nk g check up sbb time tue Dr akan scan and time tuelah baru i can meet our Jr... cute sgt bila tgk dia bergerak2 dalam cushion dier tue... anyhow i can't feel the movements lagi wlpn dia bergerak x henti2... to be said isi perut saya tebal.. hehehe.. mmg pun sblm ngandung pun mmg tebal sket lemak kt perut tue... hua hua hua

So... inilah Jr kami... dah nampak shape and Dr cakap baby awak nie panjang tul... keluar range scan saya... and i knew that from whom... baka En suamilah tue... hahaha...so cute...

Jr kami


So apa kata babycenter.com utk minggu ini....



Ya Allah ya Tuhanku... kurniakanlah kami zuriat yg sihat yang taat kepada perintahMu dan menghormati kedua org tuanya. Kurnikanlah kami zuriat yg soleh dan solehah. Amin...


xoxo


6 comments:

  1. 3 month ++ more.
    relex
    sabo
    take care
    jaga diri elok2
    jaga kesihatan elok2
    jaga kandungan elok2
    jaga pemakanan

    semoga baby sihat sejahtera..

    ReplyDelete
  2. hahhahaha..
    misti tinggi like her/ his daddy

    misti excited kan ana!

    ReplyDelete
  3. yezza.. that's why la..then hubby ckp ooo... patut la perut besar...

    ReplyDelete
  4. yao meng versi ke 2..

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *