Wednesday, July 7, 2010

makan lagi...


en suami kalau pasai makan mesti exited nak cuba. Anyhow, we both pegi pekena cendol pulut somewhere dekat wangsa maju kot (kalau x silap la)... cendol kat tepi jalan  jer... but so far kt KL nie cendol tue yg tekak aku nie  boleh terima la kiranya... tapi mmg best lah variasi cendolnya...

hehehe... silakan menjamu selera

kedai nyer..

cendol mangga

cendol pulut

passembor

and cendol durian juga sedap...

till then..

xoxo


2 comments:

  1. setiawangsa tempatnya...keluar dari duke ke wangsa maju...

    nak lagi best pekene kat titiwangsa..memang no1...ayen , bad pernah makan kat sana...dah berapa kali tapao kat sana...layan layan..makan kat sana pun best..kuah rojak no1...pekat punya...

    ReplyDelete

Contact Form

Name

Email *

Message *