Thursday, September 23, 2010

SMART TAG


During month of September we (Mr & Mrs Anep) celebrate :-

  1. Ramadan
  2. Syawal
  3. and my En Suami punya birthday lah...
Memandangkan Ramadan ku di KL, maka mula raya En Suami telah bersetuju beraya di Langkawi... muaachhh... love u sayang. Perjalanan KL ke Kedah kan jauh... musim raya pulak tu...

And... memandangkan birthday En Suami pun bulan nie gak... tetiba terasa nk hadiahkan En Suami dengan hadiah yg x seberapa... btw he lost his card pun... kira hadiah la jugak kan kan kan... bagus kan ur wife nie... alert jer... hehehe (puji sendrik jer la)

Instead of buying En Suami a new Touch & Go card... i dengan sukacitanya telah menghadiahkan the whole set terus... 

Perjalanan KL ke Kedah and vice versa kan jauh... musim raya pulak tue... ;)

mengisi butiran peribadi...


yea... dpt smart tag... ;)


Maka.. utk merasmikan penggunaan Smart TAG, kena la lalu highway... hehehe ..

Percubaan 1 : x jadi masuk lorong Smart TAG coz ada keta sangkut (mayb kad dia rosak/sensor x betul)
Percubaan 2 : Hari berbeza, g Jusco AU2... yea berjaya mendengar bunyi tit tit...
Percubaan 3 : Hari sama dgn P2, kena reverse keta coz ada Aunty tue Smart TAG dier x nk detect pun .. 

Slps itu... no more percubaan ... dah Exam betui dah... hahaha... sepanjang perjalanan Lebuhraya Utara Selatan... and memasing pun dan biasa dah... mula2 jer buat yo..yo oo... biasalah kitaorg... bab melebih2 no 1... hehehe

Till then...
xoxo



4 comments:

Contact Form

Name

Email *

Message *