:: Menarik, Projektor Guna Handphone ::

Terbaca sharing di FB, tutorial Handphone to TV/LCD projektor... terus baca and rasa mudah pulak. Cuma right now tak ada a few barang untuk realisasikan impian.... bukan apa, projektor bilik pemulihan tu pun macam dok buat perangai jer this year. Eloklah prepare payung sebelum hujan..

http://aninataty.blogspot.my/2016/01/tutorial-hp-ke-tvlcd-projektor.html?m=1

Tu link dia, so basicly what do we need?

  1. devive screenBeam mini - approx. RM159 
  2. projektor kena ada port HDMI la...
  3. USB charger (kepala) - utk power source, klu ke tv x yah...cucuk ke port ja
  4. Handphone kena ada function 'screen morroring'
Ok, nnt dah buat sendiri baru nak update gambar. As per now korang baca dulu from this link.


xoxo

Post a Comment

5 Comments

  1. Thanks in support of sharing such a nice opinion, post is good, thats why i have read it completely paypal account login

    ReplyDelete
  2. It will automatically calculate the charge of CMHC insurance. mortgage payment calculator canada The benefit with this mortgage could be the rate is lower than a wide open mortgage, making it a more popular option if you have no offers to pre-pay it in full throughout the term you select. mortgage calculator

    ReplyDelete
  3. Iron Man: The Wily Wars - Titanium Frame Hammer - TITanium
    Iron Man: The Wily Wars Iron Man. Iron titanium astroneer Man: The titanium sunglasses Wily Wars - Titanium Frame Hammer. Iron Man: The micro titanium trim Wily Wars - Titanium Frame Hammer. Iron Man: titanium belt buckle The Wily Wars 2020 escape titanium -  Rating: 4.9 · ‎6 reviews

    ReplyDelete
  4. This message is given attention to everyone in Malaysia, this is about YIP KUM FOOK lying and cheating people's money and so on.

    YIP KUM FOOK is a lawyer and president of a Buddhist association in SAMNAK SAMBODHI, Kepong...also why he doesn't embarrass Buddhists, Buddhism is the highest quality and better teaching in the world.

    But he doesn't know, now is the age of social media technology in this world, if he is a lawyer and has to understand what the law is because the law subject is very high, then he has to study hard, take a course for more than 6 years.

    in the future, he will kill himself because he thinks about the mistakes in what he made in the past, something like he cannot be his own problem, that following Doctor’s philosophy says, it is a mental problem, then he has no place to live in this world.

    If it's true that a lawyer doesn't dare to do such a bad thing, is he not afraid of the public or committing a sin?

    Hope everyone reads this message to the end, maybe everyone can really know about YIP KUM FOOK or the lawyer in Kepong, Kuala Lumpur, Malaysia.

    By Danny Lim, Taman Ehsan, Kepong

    ReplyDelete
  5. YIP KUM FOOK menghancurkan Sangha kerana dia memaksa Sami Buddha keluar dari Kuil dan kemudian mengunci kuil, juga memanggil polis untuk menangkap Sami Buddha, juga menggunakan samseng untuk memusnahkan Sami Buddha

    Ramai yang menyamannya di mahkamah, seperti steven Lee (saudara selayang Mall), pasar burung(ah Choy) En Lim Sg. Buluh and etc. juga dia menipu duit Sami Myanmar (Ven. Nandaya) lebih kurang RM20,000.00 tak pernah bayar balik tapi masih buat tak tahu.

    Datuk (Yip Kum Fook) ini sangat teruk seperti binatang; semua orang kena titah apa-apa kepada Yang di-Pertuan Agong (Agong) kerana malu seluruh Malaysia bergelar Datuk, kita akan perutusan kepada sultan Selangor

    Oleh, lee kepong

    ReplyDelete