#03 ll Carta Gant Program Pemulihan

 


Seperti kebiasaan, tiap tahun aku akan sediakan carta gantt supaya senang nak trace apa yang perlu dilaksanakan secara bulanan. Agak practikal untuk aku yang otak yang perlu lihat banyak grafik daripada teks. Semenjak duamenjak ni, aku banyak buat bahan pakai Canva, so kita try buat pakai canva. Hambekk ko, kerja 15 mins jadiknya 1 jam... ahaksss... tu pun sampai google how to create table in canva. Theres no easy way ok, rumit gak jadinya. Apapun...dah halfway so, siapkan saja.

Alhamdulillah.... nnt buka sekolah kita masuk dalam fail.

Jadi, checklist Januari 
  1. Penyediaan Jadual Waktu - checked 👍
  2. Mengemaskini Fail Pemulihan - 👎 tunggu habis PKP
  3. Menceriakan Bilik Pemulihan - 👎 tunggu habis PKP
  4. Ujian Diagnostik BM/MT - checked 👍
  5. Mesyuarat Panitia BM/MT & AJK Pemulihan 2021 - checked 👍
  6. Data Murid Pemulihan - checked 👍
Now dah bulan Februari, 
  1. Mengemaskini Fail Pemulihan - 👎 tunggu habis PKP
  2. Program HERO - Minggu ke 4 PdPR
  3. Program Smart Matematik - Minggu ke 4 PdPR
Let's get started....

Post a Comment

0 Comments